Aktive Lokalsamfunn

fredag 8. november 2019


ØKTPLAN NR.2   22.10.2019    J15
Tema og mål: avslutninger forbedre avslutninger og skudd
Utstyr: baller, kjegler og vester
Ledere: Anders og Bjørnar

Introduksjon for økta med kort repetisjon av navn.

Skadefrioppvarming. To rekker løper etter utplasserte kjegler og utfører forskjellige øvelser: høye kneløft, sparke bak, brasilianeren, indianeren utad og innad- rotasjon i lysken, tøye bakside hamstring, dueller, krysse foran og bak, og stigningsløp til slutt. Dette gjør vi som standard oppvarming. Vi ønsker å vise hvordan vi vil at denne øvelsen skal være slik at spillerne selv kan styre den senere. De kan sikkert øvelsen fra før, men vi ønsker å legge opp idealet.


Rondo med bruk av navn. Her spiller vi pasninger med fire rundt i en firkant og to i midten. Målet for de rundt er å være raske med ballen. Personen som mister ballen, havner i midten av firkanten. Si navnet til personen man spiller ballen til.
Starter med fritt antall touch, avgrenser deretter til to touch. Til slutt avslutter vi med kun en touch pr person. På denne måten får vi lært navn samtidig som spillerne har det gøy.

Føring med ball etterfulgt av skudd på mål.
Fører ballen tett mellom kjegler med valgfri teknikk etterfulgt av skudd på mål. Starter med valgfri plassering av skudd. Avgrenser deretter målet med kjegler for å få større krav til presisjon.

Skuddøvelse på første touch.
Fører ballen frem mot målet. Sentrer deretter ballen til en medspiller som står plassert rett utenfor 16meteren, ballen legges deretter igjen etterfulgt av avslutning på mål.


Spilldel med fokus på avslutninger.
Deler gruppen i tre lag. To og to spiller mot hverandre i kamper på 3minutter, mens den siste gruppen spiller enspretten. Spiller på store mål og kort bane, hvor det skal kunne være mulig å avslutte fra alle kanter.


Avslutning:
Jogge ned.
Rolig uttøyning

2 kommentarer:

  1. økten fungerte veldig bra. konkurransedelen fungerte veldig bra, så vi kjørte to runder. tror jentene ble bedre til å plassere ballen med skudd enn de var tidligere. så hvertfall ut som at etterhvert i treninga så ble det bedre. spilldelen fungerte også bra, men vi kjørte bare to lag. vi prøvde å få jentene til å skyte mye ved å korte ned banen. det fungerte bra.

    SvarSlett
  2. N3
    God plan
    Se over tidligere tilbakemelding ang bruk av mal

    SvarSlett