Aktive Lokalsamfunn

fredag 8. november 2019


Øktplan innetrening: 08.11.2019
Bjørnar Reiten

Mål: forbedre teknikken. Periodemålet er skudd, men siden det er innetrening blir det vanskelig å drive med skudd når vi verken har store mål eller riktig underlag.

Oppvarming. Skadefri. Spillerne styrer. 10 minutter. Dette gjør vi for å få i gang kroppen og alle fordelene oppvarming gir både psykisk og fysisk. Se tidligere øktplaner for gjennomførelse.

Rondo. 10 minutter. Firkant med to i midten og sentre ballen rundt. 15 pasninger gir ekstra liv til de rundt. Gjør man feil da blir de to stående i midten en runde til.

To og to. tekniske øvelser. Kaste ballen, heade tilbake – først uten hopp, så med hopp. Kaste ballen og sende tilbake med innsiden langs bakken – så i lufta. Kaste ballen og dempe på låret og sende tilbake langs bakken - så i lufta. Kaste ballen og dempe med brystet så sende tilbake med beinet langs bakken – så i lufta. Konkurranse sammensatt av alle øvelser. 25 minutter.

Spill – ser hvor mange vi er, og om vi deler banen i 2 eller om vi spiller på full bane med 3 lag. Små mål. Ikke lov å score bak midtbanen. Førstemann til å score så bytter lagene. På denne måten blir lagene jevnlig rotert på, og man får høy intensitet. Laget som står på siden får pause og kan drikke vann. Viktig å fokusere på teknikken her, jeg ønsker å stoppe spillet og deretter forklare at i en 1v1 situasjon kan det være smart å bruke teknikk for å komme seg forbi spilleren. 40 minutter

Uttøying og nedjogging. 5 minutter. For å unngå skader og stølhet.

2 kommentarer:

  1. N3/N2
    Mer spesifikt mål - hvilken teknisk ferdighet skal dere jobbe med?

    savner refleksjon her

    SvarSlett
  2. økta fungerte bra. målet er kanskje ikke spesifikt nok, men utifra øvelsene er det ganske klart at vi trener på å få bedre teknikk i mottak og pasninger.

    SvarSlett