Aktiv Lokalsamfunn

fredag 8. november 2019


Øktplan innetrening: 08.11.2019
Bjørnar Reiten

Mål: forbedre teknikken. Periodemålet er skudd, men siden det er innetrening blir det vanskelig å drive med skudd når vi verken har store mål eller riktig underlag.

Oppvarming. Skadefri. Spillerne styrer. 10 minutter. Dette gjør vi for å få i gang kroppen og alle fordelene oppvarming gir både psykisk og fysisk. Se tidligere øktplaner for gjennomførelse.

Rondo. 10 minutter. Firkant med to i midten og sentre ballen rundt. 15 pasninger gir ekstra liv til de rundt. Gjør man feil da blir de to stående i midten en runde til.

To og to. tekniske øvelser. Kaste ballen, heade tilbake – først uten hopp, så med hopp. Kaste ballen og sende tilbake med innsiden langs bakken – så i lufta. Kaste ballen og dempe på låret og sende tilbake langs bakken - så i lufta. Kaste ballen og dempe med brystet så sende tilbake med beinet langs bakken – så i lufta. Konkurranse sammensatt av alle øvelser. 25 minutter.

Spill – ser hvor mange vi er, og om vi deler banen i 2 eller om vi spiller på full bane med 3 lag. Små mål. Ikke lov å score bak midtbanen. Førstemann til å score så bytter lagene. På denne måten blir lagene jevnlig rotert på, og man får høy intensitet. Laget som står på siden får pause og kan drikke vann. Viktig å fokusere på teknikken her, jeg ønsker å stoppe spillet og deretter forklare at i en 1v1 situasjon kan det være smart å bruke teknikk for å komme seg forbi spilleren. 40 minutter

Uttøying og nedjogging. 5 minutter. For å unngå skader og stølhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar