Aktive Lokalsamfunn

onsdag 25. oktober 2017

SFO uke 43


                                              Øktplan                                                   Dato 11.10.2017

Navn- Mantas
Sted- Madsebakken skole
Tid- 14.00 til 15.00
Mål for økta- Pasninger og kommunikasjon på banen. Elever skal lære seg å sentre ballen på forskjellige måter. De skal også lære seg og motta ballen. I noen øvelser skal de også komunisere sammen og jobbe som et lag.


Tid
Hva
Hvordan
Hvorfor
Metode
5 min


5 min
Oppvarming (10min)

Lay-up drillPasninger

To og to sammen. Elever skal jogge og sentre ballen samtidig til midtbanen, etter skal de løpe tilbake og en skal avslutte med lay-up

Elevene skal stå i en sirkel (to og to) Den ene løper mot midten, stopper snur seg og sentrer ballen til neste man og løper tilbake
Bli litt varm i kroppen, omsette kroppen fra hvile til arbeid. Få en ballfølelse helt fra starten.
Vise og forklare20 Min.10 min.

15 min
Hoveddel ( 35 min)

Forskjellige pasningsvarianter


Pasninger og skudd


Elevene står to og to sammen og ser mot hverandre (ca. 6m avstand) Og jeg skal lære de å utføre forskjellige pasninger, brystpasning, stuspasning, med høyre og venstre hånd osv.

Etterpå går elevene 3 og 3 sammen. Og utfører forskjellige typer pasninger, men den som sentrer ballen må løpe bak de to andre.

Tre og tre sammen. Den ene eleven skal skyte ballen og gi en brystpasningen til de andre som venter og stelle seg bak han.
 Elevene skal lære seg å utføre forskjellige pasninger.
Vise og forklare.
15 min
Avslutning
Bump-ball
Jeg skal ha en rekke, eller to (kommer an på antallet). De to første har ballen. Den første som skyter må score før personen bak scorer. Når man scorer skal man gi ballen til personen som står i rekka.
Øke skuddferdigheter.
Vise og forklare

1 kommentar:

  1. Mange gode poeng i planen din. Viktig at du smaler ned fokuset ditt. Målgruppa er unge. Sett deg konkrete (basket)mål som du leiker inn med barna.

    Vil også at du reflekterer etter gjennomført økt.

    SvarSlett