Aktive Lokalsamfunn

mandag 16. oktober 2017

Øktplan 16.10.2017

Navn: Josefine Grantangen
Dato: 09.10.2017
Gruppe: 3. klasse, 9-10år
Sted: Raumyr skole
Tid: 14:00 – 15:00

Begrunnelse: opplegget er så kort, fordi jeg deler gruppa opp i to og har en gruppe først og andre gruppa etter en halvtime.

  
Tid
Hva
Hvordan
Hvorfor

5min
Oppvarming:
Kongen befaler


Alle står i sirkel. Trener = kongen. Kongen sier ting barna skal gjøre. Men hvis kongen ikke sier «Kongen befaler», så skal de stå i ro. Hvis det er noen som ikke klarer det, så må de rekke opp handa. Så skal en og en si navnet sitt høyt, så er de med igjen.

Lære navn.

10min
10min
Hoveddel:
«Klokka»
«Stivheks»

Alle ligger to og to i en sirkel. Det er en som skal ta og en som skal bli tatt av alle sammen. Den som skal bli tatt kan legge seg ned med et annet par, da må den ytterste av paret ut å løpe. Hvis man blir tatt, så bytter man.


To hekser som skal ta resten. Når man blir tatt så går man bort til trener og hilser med navn, så er man fri. Bytter heks etter hvertMorsom aktivitet med utholdenhet.Bli kjent og lære navn.

Tiden som er igjen
Avslutning
Dansk stikkball

Det er en ball. Alle mot alle. Det er om å skyte flest mulig. Hvis du blir skutt så må du vente til skyteren din blir skutt før du kan gå ut igjen.
Tar en felles avslutning med alle de barna som blir igjen til slutten.

1 kommentar:

  1. Økten gikk bra. Fikk bedre kontroll, med mindre gruppe. Etterhvert når ungene ble lei, så sluttet de å høre, så da byttet jeg lek. Leken "klokka" der var det vanskelig å få dem til å ligge to og to, fordi de ville ligge med vennene sine. Men ellers funket det bra. Lærte et par navn, men vet ikke hvor lange de sitter, siden jeg bare ser dem en gang i uka.

    SvarSlett