Aktive Lokalsamfunn

mandag 23. oktober 2017

Økt 23.10. 2017

Navn: Josefine Grantangen
Dato: 23.10.2017
Gruppe: 3. klasse, 9-10år
Sted: Raumyr skole
Tid: 14:00 – 15:00
Begrunnelse: opplegget er så kort, fordi jeg deler gruppa opp i to og har en gruppe først og andre gruppa etter en halvtime.
Utstyr: madrass, ball


Tid
Hva
Hvordan
Hvorfor

5min
Oppvarming:
Atomleken


Det ligger rokkeringer rundt i hallen. Når jeg roper et tall, så skal det antall barn inn i en rokkering. Hvis noen av barna ikke får plass, så må de stå over en runde og ta styrkeøvelser etter hva jeg sier.

Rolig oppvarming

10min10min
Hoveddel:
Bastillen
Ti- trekk

Det er en eller to som «har Basillen». Hvis man blir tatt så må man ligge stille. De som er «fri» de må dra de «syke» til sykehuset som er en madrass. Og da er de frie igjen. Man kan ikke bli tatt når man frakter noen.En ball. Det er to lag. Innenfor laget så skal ballen være innom ulike personer 10 ganger (evt. Mindre hvis det blir vanskelig). Uten å gå i bakken.Bygge på gruppas samarbeidsevne.

Ubestemt
Avslutning
Dansk stikkball

Det er en ball. Alle mot alle. Det er om å skyte flest mulig. Hvis du blir skutt så må du vente til skyteren din blir skutt før du kan gå ut igjen.

Tar en felles avslutning med alle de barna som blir igjen til slutten.

2 kommentarer:

  1. Det var få SFO- ledere, så jeg fikk alle de 25barna. igjen da veldig vanskelig å få noen til å høre, og vanskelig å holde styr på. selve opplegget fungerte bra. men kunne ikke holde på med en lek uten noen form for korreksjoner etter 10min, eks. bytte den "som harn". Føler fortsatt ikke at jeg kjenner barna.

    SvarSlett
    Svar
    1. på ti-trekk så var det mange som aldri fikk ballen. Byttet vester, så man måtte sammarbeide med flere forskjellige

      Slett