Aktive Lokalsamfunn

mandag 23. oktober 2017


Øktplan IL Bevern Langrenn 6-8år

 

Navn: Aurora Moholth
Dato: 24.10.2017
Tid: 18:00-19:00
Målgruppe: 6-8år gamle gutter og jenter
Antall: 15-20 utøvere
 
Mål: Bli kjent gjennom lek og bli tryggere i gruppen.
 
Hjelpetrenere:
Olav Lund, Peder Kjørsvik og Silje Holm Johannesen
Utstyr: 4-8 kjegler

 

Hva
Innhold
Tid
Metode
Hvorfor
OPPVARMING
-        Generell del
Løpe
Vi løper fra beverlokalet til banen og en liten runde på banen. Alle løper i en rekke bak meg.
 
5 min
Vise-Forklare-metoden
-Skape tryggere miljø
-varme opp kroppen ved å gjøre bevegelser
-Øke motivasjonen
 
OPPVARMING
-        Spesiell del
 Lenke sisten
-Alle går sammen to og to og holder hender
-Et par har den
-De skal prøve å ta de andre parrene
-De som blir tatt må holde hender med de som allerede har den
-etter hvert vil det bli en lang lenke
-Det er kun de to som er ytterst på hver sin side som kan ta de andre
(På et avgrenset område)
10 min
 
 

 
Vise-Forklare-metoden
 
HOVEDDEL
 
 
 
 
 
 
 
 
Haien kommer:
-Jeg deler gruppa i 4 og gir hver gruppe et sjødyr. Deretter skal jeg si et av dyrene som skal løpe rundt og rundt haien. Når alle sjødyrene løper rundt haien roper jeg haien kommer og da skal de som blir tatt av haien også være hai. (hai: Hjelpetrenerene)
Stafett:
-5 lag
-1.etappe hink
-2.etappe løpebaklengs
-3.etappe froskehopp
-4.etappe hoppe som en stjerne
-(5.etappe løpe vanlig)
20min
Vise-forklare metoden
 
Skape tryggere rammer ved hjelp av samarbeids-leker og aktivitet.
AVSLUTNING
 
Jeg heter og jeg gjør sånn
-alle står i en ring også skal en si «jeg heter …. Og jeg gjør sånn» også skal den personen gjøre en bevegelse. Etter det skal alle herme etter den personen og si navnet til personen og gjøre bevegelsen. 
 
 
Tøying:
Framside lår
Bakside arm
Bakside lår
 
10 min
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5min
Vise-forklare metoden
 Lære navn og bli kjent med hverandre

 

 

1 kommentar:

  1. Denne økten gikk bra. Jeg ble bedre kjent med barna, men det er vanskelig å lære seg navnene fordi de har på så mye klær at jeg ikke ser forskjell. Ellers har jeg sett at det er veldig sto forskjell på hvordan leker barna liker å leke og det må jeg ta hensyn til i fremtiden.

    SvarSlett