Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 27. oktober 2020

Periodeplan 1 KatrineFB

 Jeg har valgt å lage en periodeplan på 3 uker først for å se om det skjer en progresjon underveis før jeg evt gjør perioden lenger eller bytter mål osv. Jeg har også valgt det samme målet og innholdet i disse 3 ukene fordi jeg ønsker å se hva som skjer og hvis de har en stigende progresjon etter to uker så kan jeg heller øke vanskelighetsgrad eller endre på målet etter det. Så denne planen er laget for at jeg kan endre på det underveis, det er det jeg tenker nå før jeg får sett hvordan barna tar det. Jeg mener også at de må kunne det jeg har satt opp i planen for at i skal kunne spille med god kvalitet på treningen. Og jeg ønsker at de blir flinkere på disse tingene før jeg går videre på for eksempel skuddteknikken deres.Periodemål:

Dato:

Innhold

Ønsker at utøverne skal få bedre ballkontroll og teknikk, samt øve på bevegelse - å være ledig

Uke 45, 5/11-2020

Ballbehandling, lek (for øye hånd koordinasjon), ha med øvelser og leker som gjør at de må bevege seg og gjøre seg ledig

Ønsker at utøverne skal få bedre ballkontroll og teknikk, samt øve på bevegelse - å være ledig

Uke 46, 12/11-2020

Ballbehandling, lek (for øye hånd koordinasjon), ha med øvelser og leker som gjør at de må bevege seg og gjøre seg ledig

Ønsker at utøverne skal få bedre ballkontroll og teknikk, samt øve på bevegelse - å være ledig

Uke 47, 19/11-2020

Ballbehandling, lek (for øye hånd koordinasjon), ha med øvelser og leker som gjør at de må bevege seg og gjøre seg ledig
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar