Aktive Lokalsamfunn

søndag 18. oktober 2020

Øktplan uke 43, økt 2 Basketball - J14

 
2 kommentarer:

  1. Økta gikk veldig fint og det virket som jentene fikk en mye bedre forståelse på forsvar og hvorfor man velger å posisjonere seg der man gjør. Det vil selvsagt ta tid for å få dette inn og spille et bedre og mer etablert forsvar, men schell-drill er en øvelse som vi kommer til å bygge på og utvikle. Ellers så modifiserte jeg litt på spillinga siden vi var 8 stk på trening, så da spilte vi heller 4v4. La også inn 5 min på starten av treninga til å snakke om helgens kamp og dette er noe jeg tror er lurt å ha som en fast greie ila sesongen. På den måten får jentene selv sagt hva de syns gikk bra og hva som må jobbes med. Til senere økter vil jeg heller planlegge med litt færre øvelser i hoveddelen for jentene trenger litt mer tid på å komme igang, men samtidig kan de ikke holde på med en øvelse for lenge for da mister de fokus. Dette må jeg se an i forhold til hvilke øvelser jeg velger å kjøre og om disse er nye.

    SvarSlett