Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 7. januar 2020


Navn: Sebastian                                Uke 51                                        Klasse 3IDA
Mål: Påvirke hurtigheten og dens påvirkning på skyting

Oppvarming: 25 min25 min:
Innskyting, ved hjelp av rolig komb.


Innskyting foregår sånn at det blir skutt 2 serier i 1 papp blink mellom hver serie skal det løpes en runde rundt banen i lavt tempo. Når alle har skutt 2 serier går alle sammen frem for å se hvordan det har gått. Det vil bli gitt tilbakemelding av skru. Det vil så bli løpt enda en runde før det blir skutt i en ny pappskive. Igjen går vi frem og ser om det skal stilles. Når alle er innskutt, starter hoveddelen. Det vil bli brukt flere metoder, men hovedsakelig vise og forklare
Det er viktig å skyte inn våpenet sitt for å kunne skyte mest mulig nøyaktig. Det vil være forskjeller på hvor mye ute av stilling som våpenet vil være fra gang til gang. Det er viktig å kombinere dette med litt bevegelse for å holde seg varme siden det å være på standplass kan bli kaldt i lengden. Når man varmer opp, vil man også unngå skader og få en større treningslyst.
Hoveddel: 50 min

Hurtigghetskomb: 35 min

Stafetter: 15

Samler alle og ber de gå sammen 2 og 2 som de er ca like gode som. De går da en runde og ett hurtighets drag før skyting

Deler inn i lag før det blir stafetter rundt banen og skyting. Alle skal gå to ganger
Ved å trene hurtighet vil man få høy puls og det denne jeg vil at utøverne skal jobbe med. I tillegg vil de bli raskere og dermed få litt trening samtidig selv om intensiteten ikke blir altfor høy.

I stafettene prøver man å simulere konkurranse bare at det er litt kortere, det er gjort for å ikke over belaste. Det er også gøy for utøvere å kunne konkurere.
Avslutning: 10 min

Skytedueller
Alle har skytekonkurranse mot hverandre om hvem som er raskest. Man skal starte foran matta og reise seg opp når man er ferdig. Jeg vil bruke vise og forklare metoden.
Dette er en fin måte å avslutte økten på fordi man trener de tekniske ferdighetene til utøverne og jeg vil kunne kartlegge hvordan vi ligger ann og hva som må trenes på videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar