Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 7. januar 2020


Navn: Sebastian                                Uke 50                                          Klasse 3IDA
Mål: Påvirke hurtigheten på standplass.


Hva
Hvordan
Hvorfor
Oppvarming: 25 min25 min:
Innskyting + heks komb.


Innskyting foregår sånn at det blir skutt 2 serier i 1 papp blink mellom hver serie skal det løpes en runde rundt banen i lavt tempo. Når alle har skutt 2 serier går alle sammen frem for å se hvordan det har gått. Det vil bli gitt tilbakemelding av skru. Det vil så bli løpt enda en runde før det blir skutt i en ny pappskive. Igjen går vi frem og ser om det skal stilles. Når alle er innskutt, starter hoveddelen. Det vil bli brukt flere metoder, men hovedsakelig vise og forklare
Det er viktig å skyte inn våpenet sitt for å kunne skyte mest mulig nøyaktig. Det vil være forskjeller på hvor mye ute av stilling som våpenet vil være fra gang til gang. Det er viktig å kombinere dette med litt bevegelse for å holde seg varme siden det å være på standplass kan bli kaldt i lengden. Når man varmer opp, vil man også unngå skader og få en større treningslyst.
Hoveddel: 50 min

20 min: 1 skuddsdrill

20 min: stafetter med 1 skuddJeg vil samle alle og forklare på ett bestemt punkt hele tiden.

1 skuddsdrill brukes 2 magasiner som veksles på etter hver runde hvor det skytes 1 skudd. Dette gjøres 10 ganger.

Samme opplegg som øvelse 1 bare at forskjellen blir at ting skal skje fortere og får dermed ett helt annet preg1 Skuddsdrill er en veldig effektiv måte å kunne øve på hva som skal gjøres på matta under konkurranse. Både de eldre og de yngre utøverne vil få stort utbytte av øvelsen.

Ved å tilføye stafetter vil øvelsene bli morsommere siden det er konkurranse. Ved en konkurranse vil man ta litt mer sjanser og da utfordre seg selv.
Avslutning: 10 min

Skytedueller
Alle har skytekonkurranse mot hverandre om hvem som er raskest. Man skal starte foran matta og reise seg opp når man er ferdig. Jeg vil bruke vise og forklare metoden.
Dette er en fin måte å avslutte økten på fordi man trener de tekniske ferdighetene til utøverne og jeg vil kunne kartlegge hvordan vi ligger ann og hva som må trenes på videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar