Aktive Lokalsamfunn

onsdag 23. november 2016

Øktplan 22.11 ECT Eagles


Navn: Jonas Grønbeck

Mål for økta: Trene litt forskjellige, nye stunt siden jentene har oppvisning på fredag 25.11. Så jentene kan trene litt på hva de vil.

Sted: Loesmoenhallen, Hokksund

Tid: 2 timerTid/Utstyr

Hva

Hvordan

Hvorfor


Oppvarming
30 minHoveddel generell del
35 min

Hoveddel spesiell del
25 min
Avslutning
15 min


Tøyning
15 minKanonball + styrke
Turn + stunt


Pyramide

Styrke (fokus på bein, armer og skuldre)

Tøyning
Jentene blir delt opp i 2 lag, der de spiller kanonball mot hverandre. Når dette er ferdig så har vi litt push ups, sit ups og spensthopp/stjernehopp for å bli ordentlig varm.
Så tøye ut musklene så de blir klare for trening.
Turnrekker, jentene stiller seg opp etter mattene, i grupper på 3. Turner etter hverandre.
Jentene skal få prøve på litt nye stunt som de ikke har gjort før, så etter forklaring skal de prøve seg frem selv.


Jentene skal her trene på nye nedganger i pyramide, både fremover nedgang (salto fremover) og bakover nedganger (salto bakover).
Forskjellige øvelser der push ups, sit ups, forskjellige øvelser for skuldre og bein.
Tøye lårmusklene, skuldre, armer, mage, rygg og håndledd.


Jentene liker Kanonball, det er morsomt og en litt annerledes oppvarming i forhold til Cheer. Styrken er for at de skal få ordentlig i gang musklene til øvelsene.
I Cheer så bruker man muskler man vanligvis ikke ville brukt, derfor er det viktig å varme de godt opp og tøye ordentlig før vi kjører på med hoveddelen.


Turn er en stor del av Cheerleading, derfor er det viktig at alle på laget trener turn. Vi starter med lette øvelser og jobber oss oppover på vanskelighetsgraden.
Jentene vet hva de skal gjøre i stunt etter at de har fått beskjed om hva de skal gjøre. Her skal de prøve ut litt nye øvelser som kan hjelpe til å bli bedre.
Pyramide er en stor del i Cheer der alle jentene jobber sammen om en å få til en øvelse. Dette er ett såpass viktig element at dette er noe vi er nødt til å trene på. 
Vi øver på nye nedganger for jentene liker å prøve nye ting.I Cheer er det viktig at du er sterk. Derfor må man være sterk i mageregionen, skuldrene, armene og spesielt bein.


Dette er en viktig del innenfor Cheer, jentene bør være fleksible og kunne gjøre forskjellige. Også viktig for restituering av kroppen for å gjøre seg klar til ny trening.

2 kommentarer: