Navn: Eirik Storløkken
Dato: Torsdag 22.11.2018
Sted/tid: Idrettsparken kunstgress 1900-2030
Målgruppe: J15

Mål: Forbedre spillernes basisferdigheter innenfor tema skudd og avslutninger. Fokus på å utfordre 1 mot 1.

Ferdighetsmål: Spillerne skal trene på avslutninger i forskjellige kamplike sitasjoner og se på teknikker som gjør det enklere å avslutte i kampsituasjoner.

Kunnskapsmål: spillerne skal forstå viktigheten av skuddteknikker og avslutningsmetoder.

Holdningsmål: spillerne skal ha det gøy under økta og føle at de mestrer øvelsene. Jeg skal også bli trygg med gruppa og ferdighetsnivå.

Fokus for økta: Fart og avstand i fintene.

G-del
Starter med rolig jogg over banen et par ganger før vi går inn i skadefri oppvarming.

-          Stigningsløp
10 min
Vise-forklare metoden
Tre viktigste grunner til oppvarming:
Øke prestasjonen

Hindre skader

Øke prestasjonsevnen (fysisk og psykisk)

Den generelle oppvarmingen setter også i gang en rekke indre prosesser som: -Kroppstemperaturen øker

Innside lår:
Holdetid er 20-30 sek per uttøyingsøvelse.

5 min
Følg meg (apemetoden)
For å vedlikeholde spillernes bevegelighet og forebygge skader.
S-del:
Holde på ballen
Organisering:
2 personer går sammen med 1 ball. Øvelsen går ut på å holde ballen fra den andre personen innenfor et bestemt område. hver gang jeg blåser i fløyta gir det 1 poeng. Vi spiller 4 runder på 2 minutter. Bytter partner mellom hver runde.
15 min
Vise-forklare metoden.
Læringsmomenter:
Holde motstander unna ballen.
Hoveddel:
Champions Leauge
4-16 spillere, 2-8 baner. 1 mot 1, scoring ved føring over linja. Runder av 1-2 minutt.
20 minutter
1A:
• Utfordre førsteforsvarer (1F)
•Med tempo
• Fokus på avstand til 1F når man skal sette inn finta.
Avslutninger
1 mot 1 med keeper
Baller i begge de store målene. Spillerne står diagonalt ved hvert sitt mål. Keeper gir ball på sin side 1 person angriper mens den andre forsvarer. Når angriperen har avsluttet omstiller man til forsvar og en ny spiller kommer inn i angrep.