Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 8. februar 2022

Økt 13. uke 6. Skrim håndball j08. Ingrid gabrielsen

 

Uke: 6

Økt for: jenter 08 (13 år)

Sted: Skrimhallen 

Tid: onsdag 9 januar kl: 19:00-20:30.  (90min)

Utstyr: baller, vester, kjegler

Mål for økta: 

- lære å forstå forsvar og hvordan man kan løse ulike situasjoner. Jobbe sammen og ha god kommunikasjon for å klare å stå godt i forsvar.

Holdningsmål:

- oppmuntre andre og samarbeide når man står i forsvar. Gi en klapp på skulderen til de som gjør det bra, selv om man selv ikke er best. 

ferdighetsmål:

- videreutvikle forsvarsderdigheter og angrepsferdigheter, for å kunne spille bedre kamper. 
2 kommentarer:

  1. Økta gikk veldig bra! Nesten alle som hadde svart på Spond hadde møtt opp, og vi var nok til å gjennomføre alle øvelsene. De sa at de syntes den leken var høy, samtidig som jeg så progresjon og de fikk en gradvis tilnærming til det som skal skje. Jeg fikk gjort klart for å lære de et enkelt trekk bedte uke, og i 2 mot 3 valgte jeg ustedeb for at de stod i kø, skulle løpe en kontring etter de hadde skutt for p få mer aktivisering inn i økta. Det virket også greit, de så sånn passelig slitene ut og de sa at de hadde hatt en morsom men teknisk krevende økt!

    SvarSlett
  2. Økta gikk veldig bra! Nesten alle som hadde svart på Spond hadde møtt opp, og vi var nok til å gjennomføre alle øvelsene. De sa at de syntes den leken var høy, samtidig som jeg så progresjon og de fikk en gradvis tilnærming til det som skal skje. Jeg fikk gjort klart for å lære de et enkelt trekk bedte uke, og i 2 mot 3 valgte jeg ustedeb for at de stod i kø, skulle løpe en kontring etter de hadde skutt for p få mer aktivisering inn i økta. Det virket også greit, de så sånn passelig slitene ut og de sa at de hadde hatt en morsom men teknisk krevende økt!

    SvarSlett