Aktive Lokalsamfunn

mandag 14. februar 2022

Øktplan 14.02.2022, Økt 1, Mandag uke 7, J07

NAVN: Jane Amalie Haaberg                                                                                                            DATO: 14.02.2022

MÅL FOR ØKTA: Påvirke den både den anaerobe og aerobe utholdenheten ved bruk av spesifikke og intervallpregede øvelser

STED: Skrimhallen

UTSTYR: Håndballer

TID: 90 min

ØKTPLAN

NAVN: Jane Amalie Haaberg                                                                                                              DATO: 14.02.2022

G-del:

Gruppa jogger rolig fra langside til langside mens de utfører oppvarmingsøvelsene med ulike løpsdrills. Mot slutten sier jeg ifra når de skal utføre stigningsløpene

S-del:

• Deler inn gruppa i 2 og 2. De utfører ulike kast og mottak med fokus på presise pasninger

• Deler inn gruppa i 2 lag. Spiller med håndballregler og lagene må touche ballen på stengene eller tverrlegger for å få poeng.

Hoveddel

65 min

Øvelse 1:

Deler inn gruppa i 2. 1 keeper i hvert mål. Resten steller seg i rekker bak 6meter feltet. Starter med å kaste ball til keeper, løper til midtbane, mottar ball fra keeper, stusser maks 2 ganger før de går på hoppskudd på 9meter.

Øvelse 2:

Deler inn gruppa i 2. 1 keeper i hvert mål. Resten steller seg i rekker på siden av 6 meter. ! Og 1 går frem til midten av 9meter, kaster ballen til keeper, rygger hurtig bakover forså å begynne å løpe mot midtbane,, mottar ball fra keeper, stusser maks 2 ganger før de går på hoppskudd på 9meter.

"Ta ballen"

Gruppa samles. Keepere i ett mål (bytter på). 2 og 2 går frem og legger seg på magen med ansiktet mot mål. Jeg tar en ball og kaster den frem, Førstemann til å ta ballen er angrep og den andre må da gå som forsvarsspiller. Den med ballen skyter på mål.

Spill med 3 lag

Deler inn gruppa i 3 lag (om mulig). 2 lag begynner å spille mot hverandre og det er førstemann til å score 2 mål på laget. Det laget som har 2 mål bytter med laget på sidelinja. Gjør dette i 3x7 minutter med 2 minutter pause mellom hver 7minutter