Aktive Lokalsamfunn

onsdag 9. februar 2022

Uke 6 Økt 13 Skrim Håndball J14 Thelma Aas

 Forrige uke(uke5) ble treningen avlyst pga. mye corona i laget. 


1 kommentar:

  1. Denne økta hadde jeg besøk av lærer som så på. Det gjorde at jeg ble ganske stressa og fokuserte veldig på at alt skulle være bra. Jeg ble enda mer stressa av at jentene var usedvanlig ufokuserte og lite samarbeidsvillige. Fremdeles gikk det veldig bra. Læreren sa at jeg har veldig god kontroll over jentene. Det som kunne vært forbedret var aktiviseringen. Den nye øvelsen jeg skulle teste hvor de ha et tilkast og så et skudd, funket ikke helt som jeg hadde tenkt. Jeg glemmer litt at jentene har ganske lite ferdigheter teknisk. Det stopper liksom når de skal kaste en pasning, da detter ballen i bakken. Derfor ble det mye surr, og køen ble lang = lite aktivisering. Jeg kunne ha delt de opp i to og kjørt øvelsen på to mål, men jeg tenkte det kom til å bli enda mere kluss, så jeg valgte heller å kutte øvelsen og gå over på å spille. Til neste gang har jeg nå erfart at denne øvelsen og denne typen øvelser generelt ikke aktiviserer nok fordi jentene ikke har nok tekniske ferdigheter til at det går fort og effektivt sånn som det helst skal. Men unntatt dette så gikk økta greit.

    SvarSlett