Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 15. februar 2022

Økt 14. uke 7. Skrim håndball j08. Ingrid gabrielsen

 Uke: 7

Økt for: jenter 08 (13-år)

Sted: Skrimhallen

Tid: onsdag 16 februar kl 19:00-20:30 (90min)

Utstyr: vester, kjegler, baller

Mål for økta:

- fortsette utviklingen av forsvarsferdigheter, og løse situasjoner som oppstår i spillet. Samtidig fortsette innlæringen av grunnspill trekket i angrep. 


Holdningsmål:

- oppmuntre andre, være en god medspiller. Hjelpe og forklare til de som ikke forstår, samtidig fokus på egne ferdigheter i et felles miljø.


Ferdighetsmål:

- videreutvikle forsvarsferdigheter, og angrepsteknikker for å kunne vinne flere kamper. 
1 kommentar:

  1. Økta begynte som vanlig, det var flere «nye» spillere som ikke har pleid å være med på onsdagstreningene som var der. Økta gikk omtrent som planlagt, glemte egt å varme opp keeper før vi hadde forsvarsleken, men det gjorde ingen ting. Utenom det fulgte jeg øktplanen i rekkefølge. Den 4 mot 4 øvelsen er helt ny for de, og den skal bygges videre på senere, det var derfor ikke så mye aktivitet i den, men med å etterhvert kunne videreutvikle den øvelsen med å legge på elementer vil den kunne aktivisere fler samtidig. Jeg følte at alle hørte på det jeg skulle si, selv om noen var litt utolmodige noen ganger, så gikk det fint og de forstod hva de skulle. I øvelsen meg grunnspill, lot jeg de først prøve å finne løsningen selv, før jeg gikk inn og stoppet spillet og viste og veiledet de hvordan de på best mulig kunne løse bevegelsen. De er veldig glade i å spille på trening, men siden vi ikke var nok til to lag, delte jeg av banen med kjegler så vi spilte alle samtidig men på en mindre del av banen.

    SvarSlett