Aktive Lokalsamfunn

mandag 13. november 2017

Økt 6 SFO - Sigurd Engedal Hellem - 3IDA

Navn: Sigurd Engedal Hellem

Mål for økten: fortsette og ha det moro og øke aktivitets glede.

Tid: 1 time
Dato: 12.11.2017

Time: 14:00 – 15:00

Klasse: 3IDA

Hva
Hvordan
Tid
Metode
Hvorfor

OPPVARMING
-          Generell del
-    
H-


-H


h-     
Stikkball

En ball, kan være flere. Når man blir truffet skal man gå ut og når den som skøyt deg blir skutt kan man gå utpå banen igjen.

15 min
Vis og forklar.
-Forhindre skader
-Øke presentasjonsevnen, både psykisk og fysisk.
-Øke motivasjonen.
-Øke konsentrasjonsevnen.
-Øke oksygenopptaket
-Øke tøyeligheten i leddene.
-Øke oppmerksomheten
-Øke nerveimpulsene.
-Øke transporten av næringsstoffer i kroppen.
OPPVARMING
-          Spesiell del
Danse stopp

Jeg styrer musikken og er ansvarlig for hvem som blir sett og ikke sett. Leken foregår på denne måten. Når musikken spiller skal alle danse, det er ikke lov og så stille. Når musikken stopper må man stå muse stille, hvis jeg ser at man beveger på seg er man ute av den runden. Jeg kan velge akkurat når jeg vil at musikken skal stoppe.
15 min

Vis og forklar
I den spesielle delen, økter intensiteten og de forbereder seg til hoveddelen.
HOVEDDEL


Rydde hagen
Man deler inn i to lag som begge skal forsøke å kaste erte poser på en basket ball som ligger i midten av banen. Lagene skal forsøke og kaset erteposene på basketballen for og får den til og rulle over til det andre laget. Laget som førts får ballen over til den andre siden vinner.
25 min
Vis og forklar.
-Dette er leker som er morsomme og gir motivasjon til elevene.


Avslutning:
Oppsummere og gjenta viktige punkter av det som vi har gjort / gi ros/ motivere. +Rydde. Til slutt takker jeg for meg og økta er over.
5 min
For å få innspill på hva de lier og ikke liker.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar