Aktive Lokalsamfunn

torsdag 25. november 2021

Økt 6 Uke 47 Skrim Håndball J14 Thelma Aas

 

1 kommentar:

  1. Dette var nok en innholdsrik trening. Før vi starta treninga satt vi i ring og snakket litt om hvilke regler vi skal ha i laget for at alle skal ha det best mulig. Da ble vi enige om at alle må høre og se på den som snakker, så de må høre på meg når jeg forklarer hva vi skal gjøre, hvis ikke så blir jeg nødt til å gå igjennom alt mange ganger, og det blir slitsomt for alle. Vi skulle ha kamp for første gang denne treninga, og jeg skulle starte med å vise litt håndballteknikk. De var flinke til å følge med og ikke bråke da. Samme da vi spilte kamp, unntatt at det var to jenter som hadde veldig problemer med at de på det andre laget brukte lenger tid enn dem. De satt seg i et hjørne og ropte mobbende ting. Det syns jeg ikke var greit, og derfor måtte jeg rett og slett si ganske strengt og tydelig ifra om at det ikke er greit å oppføre seg sånn. Det er også en del som blir helt fra seg og ikke vil delta på treninga når de ikke får stå i mål hver gang de spør. Da må jeg forklare at vi er mange på laget, og derfor kan ikke alle få stått i mål hver gang. Selve treningsdelen av denne treninga gikk veldig bra, de var overraskende gode på å spille, men det er litt problemer med lagmiljøet.

    SvarSlett