Aktive Lokalsamfunn

mandag 15. november 2021

Økt 5 Uke 46 Skrim Håndball J14 Thelma Aas1 kommentar:

  1. Den økta her gikk ikke så bra, fordi jentene ville ikke høre etter når jeg skulle snakke til de. De var bare bråkete og ukonsentrerte hele timen. Derfor har jeg reflektere litt over hvordan jeg skal være som trener neste uke, for å forhindre at treninga blir sånn igjen. Det virker som det er litt sosiale konflikter innad i laget, mange som ikke liker hverandre, og det kommer frem når vi har lag-aktiviteter. Det blir mye krangler og diskusjoner om helt irrelevante ting. Neste uke skal jeg prøve å skape en hyggelig stemning på laget med språk og ved å gjøre aktiviteter som jeg vet at jentene syns er gøy. Noe av grunnen til at de var så kranglete på denne økta kan ha vært fordi det var ganske mange som var borte(pga. barnebursdag) så da ble det mer rom for de til å heve stemmen og bråke. Håper neste økt blir bedre.

    SvarSlett