Aktive Lokalsamfunn

onsdag 9. oktober 2019


Øktplan J15 første økt, tema: bli kjent
Tid: 1t 30 min
Utstyr: baller og kjegler
Ledere: Bjørnar og Anderes

Hilse på alle spillere, introduksjon. For å komme i gang, må vi prøve å lære oss navn, derfor skal vi hilse på alle spillerne og introdusere oss selv. Vi ønsker å være på samme linje som spillerne derfor ønsker vi å håndhilse på alle.

Skadefrioppvarming. To rekker med kjegler og gjøre forskjellige øvelser: høye kneløft, sparke bak, brasilianeren, indianeren utad og innad- rotasjon i lysken, tøye bakside hamstring, dueller, krysse foran og bak, og stigningsløp til slutt. Dette gjør vi som standard oppvarming. Vi ønsker å vise hvordan vi ønsker at denne øvelsen skal være slik at spillerne selv kan styre den senere. De kan sikkert øvelsen fra før men vi ønsker å legge opp idealet.

Rondo med bruk av navn. Her spiller vi pasninger med fire rundt i en firkant og to i midten. Målet for de rundt er å være raske med ballen. 15 pasninger for de 4 så må de 2 i midten være der en gang til før de bytter med personen som mister ballen. Det er den som har vært lengst inni midten som bytter. I denne øvelsen ønsker vi å legge inn vri.  Hvis man ikke sier navnet til den man prøver å sentre til går man inn i midten. På denne måten får vi lært navn samtidig som spillerne har det gøy.

Firkantøvelse med pasninger kort, kort gjennombrudd. bruke navn. To stykker starter på en kjegle mens tre er fordelt på de andre tre kjeglene, og så spiller de pasninger til de som står på kjeglen foran, legger igjen og så løper de og tar imot ballen på nytt. Så gjentar det seg. Dette gjør vi for å se hvordan jentene klarer seg med enkle pasninger og se hvor nivået ligger. De skal selvfølgeøig bruke navn 😉

Firkantøvelse (diamant), kort, kort lang, bruke navn. Samme som over bare uten så mye løping. Spille opp få tilbake og så spille langt. Alltid løpe mot klokka etter man har spilt fra seg ballen.

5 v 5 turnering, vi vil se hvordan spillerne ligger an og hva som er lurt å jobbe med i perioden fremover. 5 minutters kamper, 3 baner. Dette gjør vi for å se hvor nivået ligger i en spillsekvens.
Nedløping og tøying. For å unngå skader og sur muskulatur.

3 kommentarer:

 1. Det gikk bra. gjennomførte planen fra punkt til prikke. ble bedre kjent med alle, og kan mange av navnene. gleder meg til fortsettelsen. Jentene har et bra grunnivå, som det er lett å bygge videre på. neste økt blir avslutninger og skudd.

  SvarSlett
 2. Bruk gjerne en øktplan mal - slik at du slipper skrive lange setninger. Få tydelig frem hva, hvordan, hvorfor delen + husk avslutning
  N2/N3

  SvarSlett
 3. denne økten gikk meget bra og gikk hovedsakelig etter planen

  SvarSlett