Aktive Lokalsamfunn

onsdag 31. januar 2018


                                              Øktplan                                                   Dato 31.01.2018

Navn- Mantas
Sted- Madsebakken skole
Tid- 14.00 til 15.00
Plan for økta- Forskjellige aktiviteter med ball, konkurranser.

Tid
Hva
Hvordan
Hvorfor
Metode
10 min
5 min
Danstikkball
Danstikkball med lag
Alle spiller mot alle. Jeg lager et område hvor elevene kan kaste ballen til hverandre 10 ganger eller kaste ballen opp i kurven for å bli fri. De som ikke vil det kan sitte på benken og følge vanlige regler.

Jeg deler elevene inn i tre lag. det laget som blir igjen-vinner. Lov å kaste ballen til lagkamerater for å få 3 nye skritt.
Bli litt varm i kroppen, omsette kroppen fra hvile til arbeid. Få en ballfølelse helt fra starten.


Fairplay. Lære seg å samarbeide med laget for å vinne.

Vise og forklare


15min


15min


21


Ball krigPasninger og skudd

Jeg deler inn i 3 lag og legger over 20 stikkballer på andre siden av banen. Laget må treffe for å kunne løpe og hente en ball om gangen, til slutt ser vi hvem som har flest ballen.

¨
Jeg lager to lag som skal «krige» mot hverandre. Det er om å få fleste baller på andre delen av banen. Laget som har min baller-vinner.

Lære seg å konkurrere.


Vise og forklare.
15 min
Avslutning
Bump-ball
Jeg skal ha en rekke, eller to (kommer an på antallet). De to første har ballen. Den første som skyter må score før personen bak scorer. Når man scorer skal man gi ballen til personen som står i rekka.
Øke skuddferdigheter.
Vise og forklare


1 kommentar:


  1. Jeg følte at noen elever var mer skjerpet denne gangen og det var lettere å gjennomføre økta. Det er dessverre fortsatt noen få som velger å ødelegge slik at jeg ikke får gjennomført alt jeg har på planen. Og jeg var lite fornøyd over oppførsel til noe enkelte elever.
    I tillegg var jeg sjuk og hadde hes stemme og det var ikke alltid lett å ha kontroll over hele gruppa. Jeg likte at de fleste hadde god innsats og var aktive under aktivitetene og etter når de valgte å hjelpe meg med å rydde.

    SvarSlett