Aktive Lokalsamfunn

mandag 29. januar 2018

SFO Raumyr, uke 5


Navn: Josefine Grantangen
Dato: 29.01.18
Gruppe: 3. klasse, 9-10år
Sted: Raumyr skole
Tid: 14:00 – 15:00
Kommentar: har enda cirka 30 barn. Ser at det å jobbe med samarbeid har hjulpet, så jeg fortsetter med det.
Utstyr: innebandy ball, innebandy køller, soft- baller
Tid
Hva
Hvordan
Hvorfor

10min
Oppvarming:
Streksisten

Alle må gå på streker. Hvis man tråkker utenfor så må man utenfor å ta 5 froske- hopp. Det er en eller to som «harn», så må man prøve å unngå å bli tatt.
Rolig oppvarming, bli varm i hele kroppen.40min

Hoveddel:

Innebandy
Innebandy i hjørner. Dette gjør jeg så alle får spilt og alle får pause. Ellers er det nesten som vanlig innebandy. Det er ikke mål, det er benker som fungerer som mål.
Alle har en innebandy- kølle som de ikke skal heve over kne-høyde. Så er det om å samarbeide for å få ballen til å treffe benken «målet». Bare ved hjelp av kølla. Spiller til noen skårer, så byttes lagene.

Samarbeid og strategi tenkning  Ubestemt
Avslutning
Stikkball

Det er en ball. Alle mot alle. Det er om å skyte flest mulig. Hvis du blir skutt så må du vente til skyteren din blir skutt før du kan gå ut igjen.

Tar en felles avslutning med alle de barna som blir igjen til slutten.


2 kommentarer:

  1. Det var en vellykket økt. Spurte barna hvordan det var, de synes det var bra med innebandy. Selv synes jeg at jeg ikke fikk orden, for det skulle være fire lag, men det forsvant hele tiden barn, så laga var ikke gode. prøvde at det bare var to lag på slutten, men da var det ,mange som ikke fikk spilt. det skjedde ingen skader og jeg var veldig tydelig på at kølla ikke skulle over knehøyde, det tror jeg hjalp. Men jeg mptte hele tiden si ifra. så jeg fikk en litt lenger stikkball- del, men ikke mye.

    SvarSlett
  2. Bra at du gjennomfører opplegget, selv om det forsvinner barn! Dette er en av utfordringene med SFO, at de blir hentet.
    Flott at du tester ut samarbeidsopplegg.
    Fine refleksjoner etter økta!

    SvarSlett