Aktive Lokalsamfunn

mandag 8. januar 2018

Raumyr SFO, uke 2

Navn: Josefine Grantangen
Dato: 08.01.18
Gruppe: 3. klasse, 9-10år
Sted: Raumyr skole
Tid: 14:00 – 15:00
Kommentar: starter opp med kjente leker. Har ikke enda laget en periodeplan enda, så derfor vet jeg ikke hvilke mål jeg skal følge.

Utstyr: baller, benker, vester, «haler»


Tid
Hva
Hvordan
Hvorfor

10min
Oppvarming:
Stivheks

To hekser som skal ta resten. Når man blir tatt så står man som en stiv heks. For å bli fri må noen krabbe gjennom beina. Bytter heks etter hvert

Rolig oppvarming

3 x 5min

3x til slutt (hvis ikke det er veldig få som deltar, da starter man på nytt)


Hoveddel:

Nappe hale
Kanonball

Alle får utdelt en hale. Halen skal festes bak på rompa. Det er om å ta så mange haler man klarer før tiden er ute
Det er en bane som er delt opp i to hoveddeler der lagene er på hver sin side. Så bak hvert lag står kongen til det motsatte laget. Det er om å skyte alle på det andre laget. Hvis man er skutt, så går man til sin konge, der må man skyte noen andre før man kommer tilbake på laget sitt igjen. Når det ikke er flere igjen på et lag, så kommer kongen ut, han har tre liv. Når motsatte lagets konge er skutt, så vinner laget. Hode teles ikke som treff, men man kan ikke beskytte seg med hode. Når en tar imot ballen, så er skyteren skutt.
Ubestemt
Avslutning
Stikkball 2.0


Vanlig stikkball der. Alle mot alle. Det er om å skyte flest mulig. Hvis du blir skutt så må du sette deg ned på rompa. Hvis du får tak i en ball så kan du kaste den til en annen sittende og hvis de tar imot så er du fri. Så er du tilbake til vanlig stående stikkball. Hode telles, så lenge man ikke får vondt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar