Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 12. oktober 2021

Øktplan til tirsdag 12.10.2021

 Økt 1 ledelse

Målet for økten å bli bedre kjent med laget, og kartlegge de hvilket nivå barna ligger på.

Oppvarming

Føre ball innenfor område: Jeg avgrenser et stort område med kjegler. Alle har hver sin ball og skal sparke vekk motstanderen sin. Om du mister ballen må du løpe rundt kjegla så er du med igjen. Etter hvert blir det også konkurranse om hvem som står igjen tilslutt.

Sjef over ballen: Føre ballen over banen. Føre med høyre, venstre, annenhver fot, mellom beina. Legger også til elementer hvor jeg roper mage, rygg, høyre eller venstre, hvor barna må gjøre det jeg roper.

Hoveddel:

Lilleper: Legger ut 4 kjegler. 4 rundt, 2 i midten. De 2 i midten skal ta ballen fra de rundt. Bytter hver gang ballen går ut, eller etter 1 min i midten.

Sirkel: Skaper en sirkel med kjegler. Noen står utenfor sirkelen med ball, noen inni uten ball. De utenfor sentrer, demper eller hedder ballen til den som møter. Deretter løper den som har utført øvelsen inn til midten og deretter til en ny person.

Scoringstrening: 2 rekker stiller seg ved siden av hverandre. Trener spiller en pasning ut så kjemper spillerne om ballen og skal skyte på mål. Jeg legger til utfordringer etter hvert hvor barna må starte på sittende, på magen eller ryggen.

Avslutning:

Kamp: Deler laget i 2. Deretter spiller de på liten bane i 20-30 minutter, avhengig av hvor lang tid vi har igjen.

Tøying: Tøye de musklene vi har trent, hovedsakelig bein.


1 kommentar:

  1. Økta gikk veldig bra. Vi fulgte økta punktlig og gjennomførte alle øvelsene. Barna var flinke til å høre etter og det oppsto ingen problemer. Det eneste vi kunne gjort annerledes var å kutte lengden på noen av øvelsene slik at vi fikk spilt kamp lengre på slutten

    SvarSlett