Aktive Lokalsamfunn

mandag 7. januar 2019

Periodeplan uke 3-6

Navn: Julie Dahl Rust
Alder: 2+3 klassinger 
Treningstilstand: mestrer noe grunnleggende og allsidige bevegelser 
Mål for treningen i perioden: forbedre barnas koordinative egenskaper ved hjelp av leker
Ønsket prestasjonsutvikling: forbedre barnas koordinative egenskaper ved hjelp av leker, med innslag av koordinasjon. Har fokus på hovedsaklig reaksjon, balanse, romorientering og rytme. De skal mestre lekene godt og helst se noe forbedring innenfor de fire egenskapene. 
Belastning for perioden: lav-middels

Uke:
Dato:
Sted:
Fokus:
3
14.01.19
Skavanger
Bli bedre kjent med barna, med fokus på reaksjon og rytme
4
21.01.19
Skavanger
Bli bedre kjent med barna, med fokus på reaksjon og rytme
5
28.01.19
Skavanger
Bli bedre kjent med barna, med fokus balanse og romorientering
6
04.02.19
Skavanger
Bli bedre kjent med barna, med fokus på balanse og romorientering

1 kommentar:

 1. Mål for perioden: forbedre barnas koordinative egenskaper ved hjelp av leker, med innslag av koordinasjon.

  jeg har hatt hovedfokus på rytme, reaksjon, balanse og romorientering. den første uken var det rytme og reaksjon, og de tre siste var det balanse og romorientering jeg hadde fokus på.

  jeg måtte endre litt på periodeplanen, da jeg helt plutselig fikk beskjed om at jeg måtte være ute 21.januar, fordi det ikke var plass inne. da bestemte jeg meg for at vi skulle gå på skøyter og fokusere på balanse, i stedet for rytme og reaksjon. på grunn av at jeg hadde en hel økt hvor jeg kun fokuserte på balansen, valgte jeg å ha romorientering som hovedfokus på de neste to øktene, med innslag av balansemomenter.

  jeg synes barna klarte lekene veldig bra, særlig etter de hadde lekt dem noen flere ganger. jeg så helt klart forbedring på disse egenskapene innenfor lekene, og aktivitetene jeg hadde gikk mer og mer feilfritt etter hvert som de ble mer vant til dem. særlig har jeg sett forbedring på romorienteringen og balansen. flere av barna hadde aldri stupt kråke før, men etter den ene økten klarte alle barna øvelsen veldig bra. men den største forbedringen jeg så var da vi gikk på skøyter. det var flere som gikk bra på skøyter med en gang, ettersom de hadde prøvd det før, mens andre aldri hadde gått på skøyter i det hele tatt. til å begynne med måtte jeg hjelpe mange av barna til å vise dem hvordan de skulle bevege seg på skøytene, mens når økta var ferdig klarte alle barna å gå helt selv uten støtte.

  Jeg mener at jeg har klart å påvirke barnas koordinative evner gjennom disse øktene, og jeg ser forbedring etter hver eneste økt.

  SvarSlett