Aktive Lokalsamfunn

onsdag 6. januar 2021

Uke 1 BKMiners j08/09 - økt avlyst (KatrineFB)

Treninger i klubben - avlyst


Grunnet covid situasjonen har klubben avklart at det ikke skal være treninger frem til hvertfall 18 januar per nå. personlig har laget mitt også treningsforbud de kommende ukene. derfor blir ikke denne treningen gjennomført sammen med barna, men jeg har sendt de et forslag på en økt de kan gjøre som jeg har laget tidligere. får se om situasjonen endrer seg til uken og vi kan trene da. 

1 kommentar:

  1. har fått tilbakemelding på at hvertfall noen av barna gjorde økten hjemme så det var fint. varierer ganske greit i både antall barn på treninger og motivasjon så er ikke så lett å vite om noen gjør alt jeg ber dem om. satser på jeg får lov å arrangere økt de kommende ukene

    SvarSlett