Aktive Lokalsamfunn

onsdag 13. januar 2021

Økt 13 Uke 2 KIF Friidrett Jakob

Som følge av nye covid-retningslinjer fra regjeringen, vil det ikke være mulig for min gruppe å gjennomføre treningsøktene som normalt, frem til 18. Januar. For å sikre at utøverne får holdt seg i aktivitet, har jeg laget et opplegg som utøverne kan følge hjemmefra, slik som forrige uke. 

Etter å ha bedt om tilbakemelding fra utøvere forrige uke, fant jeg ut at de synes det var fint å følge en videoøkt, men at videoen som ble brukt kanskje ble litt lang og kjedelig mot slutten. 

Denne uken har jeg funnet to videoøkter som ligner på videospill, hvor man skal hoppe over og dukke under hinder som i Mario. De må også løpe mellom hinderne, som gjør at blant annet deres utholdenhet, spenst, og balanse blir påvirket.

Jeg tror dette vil gi utøverne mye motivasjon, i tillegg til at de får kommet i bevegelse og økt pulsen. Videoene er delt inn i level, og level 2 er vanskeligere enn 1. Derfor kan utøverne prøve ut det som best passer eget nivå.

Video 1 (level 1): https://youtu.be/DO-R5EfG_N4

Video 2 (level 2):  https://youtu.be/wu--9fOkOJM

Jeg har også oppfordret utøverne til å ta med seg familiemedlemmer på økta, for å øke motivasjonen, samtidig som kanskje også familiemedlemmene ville ha nytte av aktivitet de også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar