Aktive Lokalsamfunn

onsdag 12. februar 2020


HSH J13 øktplan.
__________________________________________________________________________________
Dato: 12.02.20
Sted: Svarstad Gymsal
Tid: 18:30 - 20:00
Målgruppe: J13 HSH

Kunnskapsmål: Lære om hvorfor det er viktig å øve på å spille på liten bane, med færre spillere enn vanlig. Det er jo fordi det er viktig å se opp for å se de andre spillerne slik at man kan sende pasning videre.
Ferdighetsmål: Lære ny øvelse med tanke på å være offensiv og defensiv, med tanke på 1 mot 1 øvelsen.

Oppvarming
10 min.
-          Skadefri oppvarming
-          Setter opp kjegler også skal de fordele seg likt på de to radene.  
Hoveddel
70 min
Pasninger.  (20 min)
-          2 og 2 sammen
-          Demping og pasning
-          Direkte pasninger etter hvert
-          Øke avstanden litt og gjøre det samme.
-          Etter hvert skal vi kjøre noen øvelser sammen 3 og 3. jeg setter opp 3 kjegler for hver gruppe, alle skal stå på hver sin kjegle. To skal ha ball og en skal ikke ha ball. Den som ikke har ball skal sende pasning til de to andre, heade, og dempe på brystet også videre.
Stafett øvelse (10 min)
-          Jeg deler de inn i 4 lag, spørs litt hvor mange de er på trening.
-          Jeg setter opp en bane med kjegler, det vil være 4 kjegler på banen. De skal først løpe til den første, så tilbake, så til den andre og tilbake, også videre med de to siste. Også når den første er tilbake, løper den neste.
-          Etter hvert hvis vi rekker legger vi inn ball også.
-          Prøver først å rekke en runde, men legger kanskje til 2.


1 og 1 mot hverandre. (15 min)
-          Vi har ikke keeper i denne øvelsen
-          Jeg deler jentene i to grupper, den ene gruppen skal stå på den ene siden av banen og den andre på andre siden. Deretter skal jeg gi alle på hver side et nummer, trenger ikke være i rekkefølge. Det vil da bli, 1,2,3,4 også videre, det spørs hvor mange det er.
-          Deretter skal jeg sende ut en ball på midten av banen, også skal jeg for eksempel rope ut 2!
-          Da må begge toerne fra hver sin side løpe ut, prøve å få tak i ballen å score mål, den som ikke får tak i ballen på å forsvare eget mål og prøve å få ballen unna.  
-          Vi fortsetter videre og jeg roper nye tall, etter hvert kommer jeg til å rope flere enn ett tall, så det blir da 2 mot 2 og ikke 1 mot 1.Spill på slutten - 25 min
·       Vi skal ha litt småspill på små baner i dag. Jeg deler opp i 4 lag, også skal de spille på små mål og mindre bane.
·       Fokuset i denne øvelsen er å se mye opp og sende pasninger til de andre siden de er så få.
·       Hvis vi rekker spiller vi på stor bane på slutten av treninga, der jeg deler inn i to lag.


Avslutning
10 min
·       Jogge ned
·       Tøye ut de store muskelgruppene
·       Vi står i en sirkel og tøyer ut sammen og snakker litt om økta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar