Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 4. februar 2020

HSH J13 Øktplan.

Dato: 28.01.2020
Sted: Hvittingfosshallen 
Tid: 18:30-20:00
Målgruppe: Jenter 13 HSHKunnskapsmål: Repetere en teknikk øvelse som kalles for runden, se om det har blitt noe progresjon med tanke på teknikk og krafttilpasning.
Ferdighetsmål: Ferdighetsmålet for økta er å utfordre de tekniske egenskapene. Ferdighetsmålet er også å lære litt om krafttilpasning, siden dette er en veldig viktig egenskap med tanke på hoveddelen.

Oppvarming
15 min.
-          Skadefri oppvarming
-          Setter opp kjegler også skal de fordele seg likt på de to radene.  

Fotballsisten:
-          Ca 3 stykker har sisten
-          Alle skal ha hver sin ball
-          De tre som har sisten skal prøve å ta de andre
-          Om man blir tatt må man ta ballen opp i henda, og får å bli fri må en av de andre som fortsatt er fri prøve å sende ballen gjennom beina på den som har blitt tatt.
Hoveddel
65 min
 Pasninger 10 min

-          2 og 2 sammen
-          Korte og lange pasninger
-          Demping og direkte pasninger
-          Litt heading også.


Konkurranse med forskjellige øvelser, runden: 35 minutter

Dette er en konkurranse med flere stasjoner, der de får en oppgave som de skal gjennomføre. De blir satt i par to og to, og begge to skal gjennomføre. Jeg tenker å kjøre 2 runder med denne.

-          På første stasjon er det trikse konkurranse. Begge to i hvert par skal trikse 10 ganger, lov til å bruke alle kroppsdeler bortsett fra hendene.
-          På stasjon nummer to, skal de sentre ballen inn i et lite mål på en avstand på ca 10-15 meter. Begge to skal treffe i målet og etter det kan man gå videre.
-          På stasjon nummer tre, skal man stå ca 10-15 meter unna målet, også skal man skyte slik at ballen treffer nettet. Når begge to har klart det går man videre.
-          På stasjon nummer fire, skal jeg setter opp en firkant. De skal stå ca 10 meter unna firkanten også skal de sentre en ball, slik at den stopper innenfor firkanten. Når begge har klart dette kan de gå videre til siste stasjon
-          På stasjon fem skal de stå ca 10-15 meter unna målet. Her skal de treffe tverrligger eller stolpen for å bli ferdig. Når begge har klart dette er de ferdig.
Spill på slutten - 20 min
·       Fokus på pasninger
·       Også ha fokus på å bevege seg mye mer og snakke med hverandre.Avslutning
10 min

·       Jogge ned
·       Tøye ut de store muskelgruppene
·       Vi står i en sirkel og tøyer ut sammen og snakker litt om økta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar