Aktive Lokalsamfunn

mandag 12. februar 2018

SFO Raumyr, uke 7


Navn: Josefine Grantangen
Dato: 12.02.18
Gruppe: 3. klasse, 9-10år
Sted: Raumyr skole
Tid: 14:00 – 15:00
Kommentar: Fokus på aktivisering og utholdenhet gjennom ballspill. 
Utstyr: baller, benker, streker på gulvet
Tid
Hva
Hvordan
Hvorfor

En- to omganger, spørs hvor fort barna kommer.
Oppvarming:
Strek «stein, saks, papir»

Alle går på strekene, hvis man møter noen, så må man ta «stein, saks, papir». Den som vinner får taperen bak seg. Den som har hele klassen bak seg, vinner.

Rolig oppvarming

10min


2x til ferdig

Hoveddel
Nappehale- stikkball
KanonballAlle får utdelt en hale. Halen skal festes bak på rompa. Det er om å ta så mange haler man klarer før tiden er ute. Men samtidig som dette, så er det en ball ute å går. Hvis man blir truffet av denne, så må man ta fem froskehopp. Uten å miste halen.

Det er en bane som er delt opp i to hoveddeler der lagene er på hver sin side. Så bak hvert lag står kongen til det motsatte laget. Det er om å skyte alle på det andre laget. Hvis man er skutt, så går man til sin konge, der må man skyte noen andre før man kommer tilbake på laget sitt igjen. Når det ikke er flere igjen på et lag, så kommer kongen ut, han har tre liv. Når motsatte lagets konge er skutt, så vinner laget. Hode teles ikke som treff, men man kan ikke beskytte seg med hode. Når en tar imot ballen, så er skyteren skutt.


Samarbeid, utholdenhet og ballspill.

Ubestemt
Avslutning
Stikkball

Det er en ball. Alle mot alle. Det er om å skyte flest mulig. Hvis du blir skutt så må du vente til skyteren din blir skutt før du kan gå ut igjen.

Tar en felles avslutning med alle de barna som blir igjen til slutten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar