Aktive Lokalsamfunn

søndag 18. februar 2018


                                              Øktplan                                                   Dato 14.02.2018

Navn- Mantas
Sted- Madsebakken skole
Tid- 14.00 til 15.00
Plan for økta- Forskjellige aktiviteter med ball, konkurranser.
Utstyr. Danstikk-baller, kjegler, basketballer, vester og benker.

Tid
Hva
Hvordan
Hvorfor
Metode
10 min
5 min
Danstikkball
Danstikkball med lag
Alle spiller mot alle. Jeg lager et område hvor elevene kan kaste ballen til hverandre 10 ganger eller kaste ballen opp i kurven for å bli fri. De som ikke vil det kan sitte på benken og følge vanlige regler.

Jeg deler elevene inn i tre lag. det laget som blir igjen-vinner. Lov å kaste ballen til lagkamerater for å få 3 nye skritt.
Bli litt varm i kroppen, omsette kroppen fra hvile til arbeid. Få en ballfølelse helt fra starten.


Fairplay. Lære seg å samarbeide med laget for å vinne.

Vise og forklare

20

15 min.


«Hot patato»
Over på andre side.


To lag som spiller mot hverandre, men det er bare en vinner.

Den ene laget skal sitte i en sirkel og sende ballen til hverandre, andre laget skal sparke ballen og treffe målet. Når de treffer så er den som holder ballen fra første laget-ute. Det skal de gjøre i 30 sekunder før vi bytter. Vi spiller helt til det er bare en person igjen.Alle får en ball hver, som skal prøve å komme på andre siden av banen mens de spretter ballen. Det er en person som skal ta de. Hvis man blir tatt skal man står der man blei tatt, putte ballen mellom beina og prøve å ta de andre, men man kan ikke gå eller løpe, bare strekke armene.

Lære seg å konkurrere.


Vise og forklare.
10min
Avslutning
Bump-ball
Jeg skal ha en rekke, eller to (kommer an på antallet). De to første har ballen. Den første som skyter må score før personen bak scorer. Når man scorer skal man gi ballen til personen som står i rekka.
Øke skuddferdigheter.
Vise og forklare1 kommentar:

  1. Jeg synes at det har vært gøy å lære bort nye leiker. Jeg synes det var bra jeg fikk gjennomført det jeg hadde planlagt. Jeg synes at elevene hadde god innsats og var engasjerte. Jeg håper veldig at de velger å fortsette med dette videre.

    SvarSlett