Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 5. februar 2019

Periodeplan uke 7-11


Uke:
Dato:
Sted:
Fokus:
Hvor:
7
11.02.19
Skavanger
Hovedfokus på reaksjon, ved uteaktiviteter
Ute
8
18.02.19
Skavanger
Hovedfokus på reaksjon
Judohall
10
04.02.19
Skavanger
Hovedfokus på øye-hånd og øye-fotkoordinasjon
Gymsal
11
11.02.19
Skavanger
Hovedfokus på øye-hånd og øye-fotkoordinasjon, ved uteaktiviteter
Ute

Navn: Julie Dahl Rust
Alder: 2+3 klassinger 
Treningstilstand: mestrer noe grunnleggende og allsidige bevegelser 
Mål for treningen i perioden: forbedre barnas koordinative egenskaper ved hjelp av leker
Ønsket prestasjonsutvikling: forbedre barnas koordinative egenskaper ved hjelp av leker, med innslag av koordinasjon. Har fokus på hovedsaklig reaksjon, øye-hånd og øye-fot koordinasjon. De skal mestre lekene godt og helst se forbedring innenfor de tre egenskapene. 
Belastning for perioden: lav-middels

1 kommentar:

  1. Mål for perioden: forbedre barnas koordinative egenskaper ved hjelp av leker, med innslag av koordinasjon

    denne fireukers perioden har jeg hatt fokus på reaksjon, øye-hånd og øye-fot koordinasjon. de første to gangene var fokuset reaksjon, mens de to siste var fokuset øye-hånd og øye-fot koordinasjon. jeg har sett god forbedring på de forskjellige egenskapene, særlig øye-hånd og øye-fot koordinasjonen. den siste økta med øye-hånd øye-fot, var barna flinkere til å sikte og skyte enn de var den første runden. selvfølgelig er denne forskjellen særlig liten, ettersom det var kun to runder, men noe forskjell var det. reaksjonen til barna har også blitt bedre, muligens ikke gjennom denne fireukers perioden, men igjennom tiden jeg har vært på sfo har det blitt forbedring. en annen grunn til dette kan også være at barna har blitt mer vant til lekene, og derfor opptrer bedre i situasjonen. imidlertid, tror jeg reaksjonsevnen deres har blitt bedre, det er i den minste dette det tyder på.

    jeg synes jeg har hatt gode resultater på barna på sfo,i forhold til målsettingen jeg satte. imidlertid, har det største målet mitt vært å generelt aktivisere og motivere barna på sfo, og dette mener jeg også at jeg har fått bra til. hver gang jeg kommer på sfo er barna veldig glade, og det tar jeg et positivt tegn. jeg synes derfor at jeg har nådd mine mål.

    SvarSlett