Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 4. januar 2022

økt 9. uke 1. skrim håndball jenter 08. Ingrid Gabrielsen.

Uke: 1

Økt for: jenter 08 (13 år)

Sted: Skrimhallen 

Tid: onsdag 5 januar, kl: 19:00-20:30.  (90min)

Utstyr: baller, vester, kjegler, hinder

Mål for økta: 

- få i gang kroppen og skuddarmen etter ferie, og klar for ny sesong

Holdningsmål:

- akseptere at man taper eller vinner på en fin måte, og samarbeider med hvem som helst uten problemer.

ferdighetsmål:

- begynne å utvikle systemer som kan brukes i spill, og fokus på skudd og skuddteknikk2 kommentarer:

  1. Jeg hadde egt planlagt økta for en større gruppe, men kun et par timer før økta så jeg at nesten 1/3 hadde meldt avbud. Men det løste seg, jeg bare spurte hovedtreneren hva hun tenkte og om vi fortsatt skulle kjøre noen av tingene på et eller to mål. For å få bra aktivering så delte vi gruppa på skuddteknikken, mens vi samlet gruppa for den første øvelsen etter skuddtreningen. Den øvelsen virket nok litt vanskelig å forstå, men ved at jeg først viste fra en posisjon og så den andre posisjonen, tror jeg de fikk god forståelse av hva de skulle gjøre. Så vi slapp usikkerhet. Øvelsen gikk veldig bra, og den fungerte veldig godt. Ellers syntes jeg til å være første økta på en stund at de var flinke, de hørte mere på meg og jeg fikk følelsen av at jeg var en god leder. Men det er fortsatt litt vanskelig å beregne tid på øvelser, så jeg droppet den 4 mot 4 med offensivt forsvar.

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett