Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 25. januar 2022

Øktplan 3, uke 4: svømmekurs pingviner, Laila

 


1 kommentar:

  1. Økta gikk veldig bra! Jeg opplever at barna hører ganske godt på meg og vi får derfor en veldig effektiv økt. Begynte på dreiing, og det gikk bedre enn forventet. Noen av de fikk det til, mens andre ikke gjorde det. Det er helt naturlig, for dreiing (spesielt fra mage til rygg) er noe av det vanskeligste barna skal lære på pingvinkurset. Derfor er jeg veldig imponert over at alle turte og håper de holder motivasjonen til å få det til i fremtiden. Jeg kan bli bedre på å se alle, ikke bare de nærmeste barna rundt meg. Siden vi er flere instruktører, er det veldig lett å kun konsentrere seg om "sine" barn, men jeg kan bli bedre på å se alle siden dette er min rolle som kursleder. Har snakket med instruktørene om alles prestasjon, men må SE det selv mer.

    SvarSlett