Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 3. februar 2015

Oppdatering på laget

Laget jeg trener, G02 på Skrim, har hatt noen problemer med få folk på trening etter Jul. Noen har gått over til andre lag, KIF, og andre har slutta og når dette begynner å gå så sprer det seg og påvirker egentlig sikre kort. Derfor er antallet på laget noe usikkert, men det er nå for få til å stille et lag aleine og, spesielt nå vinterstid, for få til å kjøre treninger aleine. Mandag 02.02.2015 var det foreldremøte for laget og uten at jeg har noe oversikt over hva som blei sagt og ment der, er det en sammenslåelse, med G01 som var den mest aktuelle. Derfor har jeg ingen periodeplan nå, men kommer tilbake til det når jeg har fått mer informasjon om hva som skjer framover. Derfor kan det også hende at treningstidene forandrer seg framover. Skjer det skal jeg informere godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar