Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 3. februar 2015

Hockeyskolen 03.02.15 - Kongsberghallen klokken 18.00

ØKTPLAN


NAVN:  Daniel Baekken                                                                                                            DATO: 03.02.15

MÅL FOR ØKTA: Forbedre barnas generelle skøyte ferdigheter ved hjelp av forskjellige øvelser og leik.

STED: Kongsberghallen


TID/Utstyr
Hva
Hvordan
Hvorfor
Tr.dagbok


15min

Metode: ape metoden


Generelle skøyteferdigheter
Gå rundt i sonen å gå på skøyter. Utfordringer ved å stå på ett bein, arma i været mens de går på skøyter og andre type bevegelser mens de går på skøyter.
Barna er små og har veldig lite skøyte ferdigheter, og da er det viktig at de trener på å holde balansen på skøytene i fart og i forskjellige bevegelser.


7.5 min min

Metode: vis og forklar

7.5 min5 min
Forskjellige øvelser med «ringer»(blå plastikk ringer).


HinderløypeDrikkepause
De får en ring hver som de skal føre langs isen ved å bøye seg ned mens de går på skøyter.  Sparke ringen over og tilbake, kontrollert. Et par fler lignende øvelser med de blå ringene også. Gå sammen 2 og 2 og sparke ringene til hverandre.
-Hinderløype der får en liten utfordring ved å gå over pinner som ligger på isen, og gå under og over gjenstander. Utfordringene vil passe til nivået gruppen med de små barna er på.
Dette utgir en god balansetrening på skøyter og de vil forbedre den generelle skøyteteknikken.
drikkepause

15 min

Vis og forklar
Hinderløype/hauk og due.
Lage en lett hinderløype i sonen der barna må gå over objekter, svinge og gå under objekter.
Standard hauk og due.
Hinderløype: En hinderløype vil gi dem en utfordring samtidig som de fortsetter og øve på de generelle skøyte ferdighetene. De vil bli utfordret og da forbedre balansen på skøyter.

Hauk og due:Dette vil forhåpentligvis gjøre alle mere aktive samtidig som det forbedrer skøyteteknikken.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar