Aktive Lokalsamfunn

onsdag 12. januar 2022

Øktplan 12.01 allidrett kif/skrim

 

Dato: 12.01.2022

sted: Raumyrhallen

Tid: 60 minutter

Tema: ut i snøen

Hjelpetrener: Jane

Utstyr: barna tar med akebrett

Mål for økta: Barna skal komme tilbake til ett gøyalt og morsomt miljø. Det blir ikke for strengt den første gangen og det blir bra for barna å se hverandre igjen.

 

Hva

Hvordan

Hvorfor

Innledning

Opprop

 

 

Rødt lys grønt lys

    • Kontrollerer at alle er der, skriver ned hvem som ikke har møtt opp.

 

 

    • Enten jeg eller Jane vil stå på motsatt ende av en stor mark for barna. Når vi sier grønt lys snur vi ryggen til barna, og de må prøve å løpe for å ta oss, men når vi sier rødt lys snur vi oss rundt, og de som vi ser ikke står stille, må tilbake til start.

 

 

  • Vi har kjørt mye hermegåsa i det siste, så jeg tror at det er på tide med litt forandring i oppvarmingen. Denne aktiviteten er minimalt organisert og veldig lett å forstå.

 

Hoveddel

 

Aking

 

 

 

Leke i snøen

 

  • Vi aker ned bakker, lager sikkert noen hopp, og har det gøy.

 

 

 

  • Igjen bare ha det gøy, vi kan gjøre diverse leker i snøen og bare ha det moro.

 

Dette gjør vi for å gi barna en rolig start på året, de har ikke kunne sett hverandre like hyppig på grunn av restriksjonene så de trenger nok å bare ha det gøy. Det blir ikke noe fokus på lagspill elr lignende, men bare å ha det gøy og bli litt andpusten.

Avslutning

Sette oss i ring og prate om tidligere økter, og forventninger til oss nå på det nye året.

 

Vi setter oss rundt i en ring og prater om hva barna syns var bra i fjor, og hva de ønsker fra meg og Jane nå i det nye året.

 

Dette er for forsikre meg om at øktene vi har til nå har vært gøy for barna, og få tilbake noen ideer på hva de har lyst til å gjøre videre.

 

 

1 kommentar:

  1. var syk i denne økten, men Jane fortalte at opplegget ikke passet helt siden det bare var to som møtte opp på trening. dette er nok noe jeg burde ha tenkt på med tanke på at det fortsatt er usikkert hvor mange, og hvem som kommer med tanke på koronarestriksjoner.

    SvarSlett