Aktive Lokalsamfunn

mandag 12. mars 2018

Raumyr SFO, uke 11


Navn: Josefine Grantangen
Dato: 12.03.18
Gruppe: 3. klasse, 9-10år
Sted: Raumyr skole
Tid: 14:00 – 15:00
Kommentar: Dette er den siste økta, derfor fikk jeg ønsker fra barna om hva de ville ha.
Utstyr: madrass, bånd, benker, baller


Tid
Hva
Hvordan
Hvorfor

10min
Oppvarming:
Apeland

Det er apeland, land og vann. Det som ropes opp skal alle løpe til. Den som kommer sist må ta spenst- hopp.

Ønske fra barna

2x 3min2x MaxHoveddel:
NappehaleKanonballAlle får utdelt en hale. Halen skal festes bak på rompa. Det er om å ta så mange haler man klarer før tiden er ute

Det er en bane som er delt opp i to hoveddeler der lagene er på hver sin side. Så bak hvert lag står kongen til det motsatte laget. Det er om å skyte alle på det andre laget. Hvis man er skutt, så går man til sin konge, der må man skyte noen andre før man kommer tilbake på laget sitt igjen. Når det ikke er flere igjen på et lag, så kommer kongen ut, han har tre liv. Når motsatte lagets konge er skutt, så vinner laget. Hode teles ikke som treff, men man kan ikke beskytte seg med hode. Når en tar imot ballen, så er skyteren skutt.

Ønske fra barnaUbestemt
Avslutning
Dansk stikkball
Det er en ball. Alle mot alle. Det er om å skyte flest mulig. Hvis du blir skutt så må du vente til skyteren din blir skutt før du kan gå ut igjen.
Tar en felles avslutning med alle de barna som blir igjen til slutten.


1 kommentar:

  1. Siden dette var den siste gangen, så fikk barna ønske seg hva økta skulle inneholde. økta var bra, det var bare små tilfeller (forhold til gruppa) som ikke gikk som de skulle. Alle lekene var ønsker og derfor lettere å gjennomføre. Økta ble forkortet litt fordi det var en time som strakk ut, men erstattet det med litt oppvarming/ øvelse på å så i kø. Det var bare 16 barn, så det var heller ikke så vanskelig å holde styr på alle.

    SvarSlett