Aktive Lokalsamfunn

torsdag 8. mars 2018


Halla, jeg heter Njord Are Ulleberg og er 17 år. Jeg er en livlig person med masse energi og glede som liker å være i mye aktivitet. Min idrett (og lidenskap ;)) er fotball, og jeg spiller på KIF A-lag og -Junior. Mitt fantastiske bosted er oppe på Gamlegrendåsen Sør, hvor jeg har bodd nesten hele mitt liv. Tidligere har jeg også gått på Gamlegrendåsen Barnehage og -skole. Nå går jeg på Idrettslinja VG2 her i Kongsberg og stortrives. Det å få muligheten til å være med på dette ledelsesprosjektet, synes jeg er utrolig moro. Være i aktivitet sammen med barna på SFO, lære dem nye, morsomme aktiviteter og utvikle dem samt. meg selv som leder, synes jeg virker veldig interessant og lærerikt. Jeg ønsker å se på det som en positiv utfordring, som jeg håper vi alle kan ha det morsomt og lære masse. Gleder meg til å komme på besøk!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar