Aktive Lokalsamfunn

mandag 5. mars 2018

Raumyr SFO, uke 10


Navn: Josefine Grantangen
Dato: 05.03.18
Gruppe: 3. klasse, 9-10år
Sted: Raumyr skole
Tid: 14:00 – 15:00
Kommentar: Starter som alltid uten utstyr, men kan hende jeg bruker litt mer tid på stivheks med ball enn uten. Har også med ball for å forberede til stafetten. Stafetten minner litt om kjegle- leken vi hadde sist. Selv om den ikke gikk så bra så håper jeg at denne fungerer bedre. Som alltid en stikkball til slutten.
Utstyr: fotballer, softballerTid
Hva
Hvordan
Hvorfor

10min
Oppvarming:
Stivheks
 To hekser som skal ta resten. Når man blir tatt så stiller man seg opp med beina og armene spredd ut. For å bli fri så må man få noen andre til å krabbe under beina ens. Bytter heks etter hvert

Rolig oppvarming

10min
5x 2min
Hoveddel:
Stivheks med ball
Stafett

Samme utgangspunkt som vanlig stivheks, men alle har hver sin fotball. For å bli fri så må man skyte ballen gjennom beina til personen som er tatt. Heksa har også ball.


Det er to lag og lagene starter med like mange baller i hver sin side av hallen. Det er om å få flest mulig baller på sin side. De må føres over til den andre siden og stå stille for at den er godkjent. Hvis man mister kontrollen over ballen så må man få kontroll før man går videre.Fokus på ball kontroll og utholdenhet.
Ubestemt
Avslutning
Stikkball
Samling
Det er en ball. Alle mot alle. Det er om å skyte flest mulig. Hvis du blir skutt så må du vente til skyteren din blir skutt før du kan gå ut igjen.

Spørre om det er noen lek- ønsker til siste gangen.

Tar en felles avslutning med alle de barna som blir igjen til slutten.


1 kommentar:

  1. det var en meget dårlig økt forhold til humør og ståpå vilje. Hele økta var påvirket av disse slitne barna. det ble rot med ballene og mange små hendelser og krangler. gjorde endringer for å prøve å hjelpe leken, men det lykkes ikke... til og med stikkballen gikk dåligere enn vanlig. men samlingen funket bra, og jeg fikk ønsker til neste økt. siste gang.

    SvarSlett