Aktive Lokalsamfunn

onsdag 23. mars 2022

Øktplan uke 12

Idrett: cheerdance

Sted: hokksundhallen

Instruktør: Andrea Kamphorst

Mål for økten: fokus på grunnleggende hiphop teknikk gjennom koreografi, reflektere over nm helgen


Tid/utstyr

hva

hvordan

hvorfor

metode

15 min

Oppvarming

 

Oppvarmingsdans, 5 min

-       Fast dans som brukes hver time

 

Gå gjennom rutina med plasseringsbytter

 

Oppvarmingsdansen bruker jeg fast hver time, det er en dans med ulike dynamiske øvelser som varmer opp de store muskelgruppene. Jeg har valgt å lage en dans fordi det er mere motiverende for utøverne, og det er en bra for utøverne å lære å følge rytme med andre øvelser enn dansetrinn.

 

 

 

 

Ape metoden, oppdagende læring, vis og forklar

1,5 time

 

 

Hoveddel

 

Koreografi

 

 

Lære bort en liten dans på cirka åtte åttere med fokus på grunnleggende hiphop teknikk. Dette gjør jeg fordi konkurransene for disse jentene er over, og nå skal de forberedes til neste sesong. 

 

Deler i grupper å ser på hverandre

 

Oppdagende læring

 

avslutning

scooresheet

På slutten av timen snakker vi om opplevelsene og erfaringene de har tatt med seg fra NM. I tillegg går jeg kjapt gjennom scooresheet med fokus på gode tilbakemeldinger og det vi må jobbe med videre for at utøverne skal utvikle seg. Fokus på motivasjon til å fortsette til neste sesong. 

 

1 kommentar:

  1. denne timen gikk som jeg hadde planlagt. nå som konkurransesesongen er over er det fint å jobbe med grunnleggende hiphopteknikk i koreografi. slik innlæring av koreo vil også hjelpe de med å lære seg det fortere etterhvert, som er en fordel om man skal opp på høyere nivåer.

    SvarSlett