Aktive Lokalsamfunn

onsdag 4. januar 2017

Avslutning på SFO Madsebakken uke 51

Denne dagen hadde jeg ikke noe opplegg fordi det var avslutning og nissefest på SFO. Lærerene sa de hadde flere leker vi skulle ha i tillegg til at jeg skulle kle meg ut som nisse og komme med gaver. På forhånd fikk jeg en mail med disse lekene, men bildene var for uklare til å leses, så jeg tok med noen egne leker for sikkerhets skyld:

- henteleken: to lag står i en ring. Treneren sier en bokstav, så er det om å gjøre å finne flest gjenstander på den bokstaven innen en gitt tid.

- Beinleken: Alle står i en ring og holder hender. En begynner med å sette ett ben inntil et av benene til personen til venstre for seg. Dette bene må h*n deretter flytte til personen  ved siden av seg osv. Det blir etterhvert vanskelig å stå, og de de som faller er ute.

- Sjerriff: Alle står i en ring bortsett fra en sjerriff som står i midten. Han skal "skyte"(med hendene og si "pang") en person i ringen. Den må dukke, så er det de to på sidene som skyter duell og den som sier "pang" sist er ute. Hvis personen i midten ikke dukker er h*n ute.

1 kommentar:

  1. Denne dagen ble litt halvveis for min del. Ikke noe plan og litt usikker på hvordan dette skulle foregå. Det manglet noe utstyr til de lekene som lærerene hadde tenkt, så det ble bruk for de jeg hadde tatt med, men de ble litt vanskelige for 1. - 3. klassinger (glemte å si at vi var ute i skolegården og ikke inne, noe som gjorde det enda vanskeligere). Vi gikk derfor fort over til å dele ut gaver og godteri. Med hele SFO som skulle se på og få og høre etter ble det mange urolige barn, og veldig mange var opptatt av at jeg ikke var noen ekte nisse... Men etter utdelingen av godteposer ble det roligere og barna ordnet seg selv. Da var klokka 15, så da var også timen ferdig. Jeg syntes selv jeg var en veldig flink nisse da. :)

    SvarSlett