Aktive Lokalsamfunn

søndag 11. januar 2015

Vurdering av gjennomførte økter- J06

Vurdering av gjennomførte økter 

Øktene fram til nå har gått veldig fint, det har bare vært noen få problemer med å få jentene til å høre på meg og konsentrere seg. Jentene er bare rundt åtte år og de er rundt 20 stykker, så konsentrasjonsevnen er ikke alltid på topp. Det var veldig vanskelig i starten, men jeg har lært meg noen triks som gjør at de høreretter. De har også fått mer respekt for meg, og det gjør også oppgaven lettere. Jeg har lært mye om planlegging og gjennomføring av økter med barn og gleder meg til å lære mer. Håper og tror at jentene også har lært litt av meg gjennom de ukene som har gått. Gleder meg til å prøve ut nye morsomme håndballøvelser med de framover. For mer detaljert vurdering av hver økt, se i kommentarfeltet til innleggene der jeg legger ut øktplanene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar