Aktive Lokalsamfunn

onsdag 4. desember 2019

Økt 3 Ask. Fotballtrening 04.12.2018. 17:00 spb 1 hallen.

Øktplan      
17:00 sparebank 1 hallen                                                                                                    Dato: 4.12.2019
Dagens aktiitet (idrett): Fotballtrening                                                                                Navn: Ask TveitenMål for økten: Forbedre spillernes forståelse av oppgavene til første og andreforsvarer
Varighet (tid)
Hva (Innhold)
Hvordan (organisering)
Hvorfor (begrunnelse)
Oppvarming: 15 min
G-del: 10min
S-del:15 min
L-del 3 minStarte med rolig jogg, gjøre øvelsene høye kneløft, sparke bak, indianeren, brasilianer, dueller, utfall og 2 stigningsløp til slutt.

Firkant, 6 rundt og 2 i midten.Tøying av lyske, fremside og bakside lår og legger.
De løper i to rekker, runder rund 2 kjegler med ca 15 meters avstand. Øvelse på vei opp, jogge ned, Jeg står foran med ansiktet mot spillerne og forklarer før de skal ta en ny øvelse.Om å gjære å holde ballen i spill mens de 2 i midten skal få tak i ballen. Ca 4x4 meter. Den som roter bort ballen må i inn i midten, bytter med den som har vært lengst inne.


Halvsirkel rundt meg, jeg viser. Ca 20 sekunder per øvelse og


Varme opp de store muskelgruppene for å unngå skader. Øke motivasjon og konsentrasjonenFå i gang følelsen med ball, kjappere retningsforandringer. Begynne å gi tilbakemeldinger på hvordan de to i midten skal jobbe sammen.

Forberede utsatte muskelgrupper på belastningen.
Hoveddel:

Øvelse 1:
25 minØvelse 2

35 min3 angripere mot 2 forsvarere


Turnering 3 lag. Vanlig spill på hele banen, lit større enn 7-er baneTo forsvarere starter bak hver sin stolpe og senter ballen ut til en av de tre angriperne mens de løper ut i press. Spiller ferdig ett angrep, før det er neste gruppe. Hvis det er mange deler jeg gruppa ogbruker 2 mål. Rullerer forsvarere og angripere etter hvert.


Spiller 4 minutters kamper. Ett lag på siden. Laget med mest poeng til slutt vinne. De so står på siden holder seg i gang.Denne øvelsen krever at de to forsvarerne jobber sammen og kommuniserer. Den skal gjøre spillerne mer beviste på samhandlingen som kreves for å forsvare seg.

For å bli bedre er man nødt til å trene i kampsituasjoner. Derfor velger jeg å ha turneringsspill. Det vil også engasjere og føre til innsats og intensitet. Jeg skal gi tilbakemeldinger på første og andreforsvarer.
Avslutning:

2 minutter


Rolig nedjogg


Alle løper 2 runder rundt banen helt rolig


Få ut slagstoffer og redusere restitusjonstiden.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar