Aktive Lokalsamfunn

mandag 2. mars 2020


HSH J13 øktplan.
__________________________________________________________________________________
Dato: 02.03.20
Sted: Hvittingfosshallen
Tid: 19.00 - 20:30

Kunnskapsmål: Spillerne skal få en viss forståelse over hvorfor det er viktig å kunne skjerme ballen fra motstander, men også lære å presse motstander også. 
Ferdighetsmål: Forbedre det å skjerme ballen, og også tørre å gå litt mer i, ikke være så forsiktig. 

Oppvarming
10 min.
-          Skadefri oppvarming
-          Setter opp kjegler også skal de fordele seg likt på de to radene.  
Hoveddel
70 min
Pasninger.  (20 min)
-          2 og 2 sammen
-          Demping og pasning
-          Direkte pasninger etter hvert
-          Øke avstanden litt og gjøre det samme.
-          Etter hvert skal vi kjøre noen øvelser sammen 3 og 3. jeg setter opp 3 kjegler for hver gruppe, alle skal stå på hver sin kjegle. To skal ha ball og en skal ikke ha ball. Den som ikke har ball skal sende pasning til de to andre, heade, og dempe på brystet også videre.

Kort stafett øvelse. (10 min)
  • Jeg deler jentene inn i 4 lag.
  • Deretter sprer jeg kortstokken ut i midten, og de skal løpe en og en frem og trekke et kort. De må gjennomføre den øvelsen som symbolet viser. Det vil også si at dersom de trekker kløver 9 må de ta 9 spensthopp
  • Alle på laget må gjennomføre øvelsen før neste man kan løpe.
  • Det laget som trekker flest kort vinner.

Spar: pushps
Hjerter: situps
Kløver: spensthopp
Ruter: knebøy


Skjerme ball. (15 min)

Vi skal fortsette å trene litt på det å skjerme ballen fra motstander. Vi skal prøve litt forskjellige størrelser på banen også.

Jeg setter opp en firkant, der halvparten står på hver sin side. Det blir sendt en ball fra den ene siden over til den andre, og så skal man ta imot ballen og skjerme den imens det kommer en bakfra og presser og prøver å ta ballen selv.

  • Jeg kommer også til å legge inn noen varianter, vi begynner først ganske lett for så å gjøre det litt vanskelig. I begynnelsen vil det for eksempel ikke være en spiller i ryggen som presser.


Spill på slutten - 25 min
·       Vi skal ha litt småspill på små baner i dag. Jeg deler opp i 4 lag, også skal de spille på små mål og mindre bane. Fokuset vil være å skjerme ball, og også å presse oppi ryggen til motstander. 

·       Hvis vi rekker spiller vi på stor bane på slutten av treninga, der jeg deler inn i to lag.


Avslutning
10 min
·       Jogge ned
·       Tøye ut de store muskelgruppene
·       Vi står i en sirkel og tøyer ut sammen og snakker litt om økta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar