Aktive Lokalsamfunn

torsdag 14. november 2013

Treningsøkt med Svene IL

I går kveld trente jeg Svene IL sitt 14-16 årslag, og gjorde meg en rekke nye erfaringer.
Geir hadde tatt turen til Lampeland for å se på meg og gi meg råd for videre trening.  Det var et veldig bra oppmøte som jeg ikke hadde regnet med, derfor måtte jeg gå litt bort i fra planen som var lagt opp.
 Kjørte først noen øvelser i par, og prøvde å gi dem veiledning underveis. Avsluttet økten med spill, hvor jeg halvveis i spille økten kom med litt tilbake melding om hva jeg ønsket meg av spill. Dette er et helt nytt lag som hadde sin aller første trening sammen så det er ikke rart at det ikke klaffa helt, men det var mye bra spill.
Geir og jeg kom frem til at jeg måtte jobbe med at jeg skal ha en mer konkret plan for hver øvelse og litt korte og bestemte meldinger, som for eksempel i kamp øvelsen jeg hadde på slutten av økten.
Eller fikk jeg positive tilbake meldinger fra spiller gruppen og trenere som også så på meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar