Aktive Lokalsamfunn

onsdag 27. november 2013

Innebandy uke 48

Tirsdag i uke 48 hadde vi en økt med innebandy!

Oppmøtet i gruppa var forholdsvis bra, 4 jenter fra 10.kl på Tislegård ungdomsskole og 2 jenter fra formgivning 
innholdet i økten var variert, startet med litt oppvarming ved hjelp av en hinderløype med kjegler, benker, mål og ulike hindre. Jentene fikk beskjed om å starte i et rolig tempo for da å kunne få kontroll på ball og kølle, og få en god mestringsfølelse. Etterhvert som jentene fikk bedre kontroll med kølle og ball, økte vi tempo på rundene mer, vi økte lengden til målet slik at de fikke en større utfordring.

Utførte noen pasningøvelser to og to, lang og kort avstand, harde og løse baller. forklarte også forskjellen på å skyte med forhand og backhand.
på slutten av økten delte inn i to lag og hadde noen minutter med spill på diagonalbane. Her deltok jeg og Mats slik at vi ble 4 på hvert lag.

for å få med alle jentene på hver trening, skal jeg nå sende jentene en påminnelse før hver trening slik at de husker og at de får gitt meg og Mats beskjed om de ikke kan komme! dette gjør det lettere for oss å kunne planlegge i noen grad.
Neste økt har vi avtalt med jentene at vi skal prøve å kjøre en økt med "Funball". Dette er en leik/aktivitet vi har hatt selv på skolen og noe vi tror jentene kommer til å like godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar