Aktive Lokalsamfunn

torsdag 14. november 2013

Øktplan for uke 46

Her er øktplanen for torsdag 14.11 - skiskyting:

2 kommentarer:

  1. Flott Tonje. Du trigger konkurranseinstinktet deres gjennom "Drømmen om 20" - Blir spennende å se hvem som får en del punshups å ta.

    Fint om du også sørger å lage en liten refleksjonslogg pr trening. Legg det ut som kommentar til din egen øktplan.

    SvarSlett
  2. Jeg hadde 6 stk. på trening på torsdagen. Vi startet med oppvarming og sisten i flere varianter, de hadde blant annet 'do-sisten' noe som var nytt for meg! Det var altså en av utøverne som foreslo. Det ble litt ventetid på innskyting siden alle skyter i ulikt tempo. Drømmen om 20 gikk som vanlig, ingen klarte det... så da slapp jeg pushups! Utøverne er alt for ukonsentrerte. Til nå så er det kun 1 som har klart målet. (er jeg heldig kan jeg få 110 pushups sammenhengende)

    SvarSlett