Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 18. desember 2018

Refleksjonsnotat høst Anna og MariKIF J07

I begynnelsen var det litt vanskelig å få oppmerksomheten til jentene og det tok litt tid før vi ble kjent med dem. De var ganske mange på de første utetreningene vi hadde og det ble ofte litt for sosialt. Vi erfarte fort at vi ikke kan si at de skal dele seg inn i grupper osv. selv siden det tar lang tid og de da blir veldig opphengt i at de skal være sammen med bestevenninna osv. og det er ikke alltid like lurt at de er på samme gruppe. Dette har endret seg mye, må virker det som om jentene er trygge på oss og enkelte av dem begynner å bli veldig varme i trøye, noe som kan by på litt utfordringer, men det virker som de syntes det er gøy at vi kommer å trener de. Noen ganger virker det litt som noen av de skal "tøffe seg" litt ved å ikke høre på hva vi sier f.eks. Da må vi være enda strengere med å faktisk ta tak i de det gjelder og være enda strengere sånn at de faktisk skjønner at de må oppføre seg og høre etter. Hvis ikke kan dette påvirke hele gruppen for slikt smitter fort.

 Vi startet halvåret med å trene ute, på banen ved gamlegrendåsen skole. Der hadde vi 3 økter, før vi begynte å trene inne, siden det kom snø. Mistet også en trening, fordi det var snø på banen og vi hadde ikke fått innetreninger enda. Grunnet uten mulighet for å komme på søndagene pga. jobb og annen aktivitet måtte vi spørre om det var mulighet å bytte treningsdag og vi fikk ikke kommet på de 2 siste øktene før jul. Etter jul starter vi mest sannsynlig med treninger på tirsdager.

Fokus etter jul:

  • Bli mye tydligere og flinkere på å velge ut et par momenter som vi må ha fokus på og følge opp under hele økten. Vi kan gjerne stoppe opp spill og øvelser hvis vi ser at noen ikke følger momentene og for å minne de på dette.
  • Vi må å bli litt strengere og følge opp hver enkelt hvis de gjør noe som er "feil", eller hvis de ikke hører etter. Det er lov å ta de til side å gi beskjed.
  • Kan også legge inn noen alternative økter for å jobbe med fysikk og basis. I og med at vi ikke får trent ute på fotballbane og med mange inne i liten hall er det ikke alltid like gunstig å jobbe med å videreutvikle spill osv, det blir mer fokus på teknikk og basis.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar