Aktive Lokalsamfunn

onsdag 5. desember 2018


ØKTPLAN – leikaktiviteter - plan nr. 9

NAVN: Siri Huseby
MÅL: ha det gøy den siste gangen før juleferie!
Målgruppe: 2.klasse 
Utstyr: uvisst  
Tid: 14:30-15:30 
Sted: Vestfossen SFO 
Dato: 11.12.18 
 I dag har jeg tenkt til at barna skal få lov til å bestemme leiker. Jeg kommer selvfølgelig til å sette noen rammer og ta en avgjørelse når de har kommet med forslag, men hovedmålet i dag blir å ha det gøy og leke.
Helt på slutten av økta kommer jeg til å sette av 10-15 min og høre hvordan de syntes denne perioden har vært, med meg som trener. Har de lært noe nytt?2 kommentarer:

  1. idag var hele sfo i hallen, og det ble derfor lite ledelse idag. det var for det meste frileik. vi startet litt med dansestopp med fant fort ut at det ble for mye støy fra de andre elevene. jeg spilte fotball mot guttene, mens jentene hadde frileik og gjorde andre ting.

    SvarSlett
  2. Bra at du tilpasser opplegget til slik gruppa og de andre er!

    SvarSlett